| Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) | |
|
+2Andrea Rachell Jamison NightWalker 6 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Jamison NightWalker Mokinys
| Temos pavadinimas: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-08-31, 07:01 | |
| Neužkalnų jau ir rugsėjis! Metas susiveršti diržus ir uždėti savo mėnesinį pliusą, o šįkart-ir minusą! (2 viename)
PLIUSĄ GALIMA DĖTI TIK VIENAM ŽMOGELIUKUI! MINUSĄ IRGI. BEJE, PRIE PLIUSO IR MINUSO, NURODŽIUS ŽMOGŲ BŪTINA PAAIŠKINTI KODĖL JIS NUSIPELNĖ PLIUSO/MINUSO.
PLIUSUS IR MINUSUS DEDAM IKI SEKMADIENIO, 13 VALANDOS.
Paskutinį kartą redagavo Jamison NightWalker, 2016-08-31, 07:04. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-08-31, 07:03 | |
| Pliusas keliauja Leo, už tai, kad Hogvartse tapo Jamisono meilė Minusas keliauja (i'm so sorry) Klaudijai. Jau sakiau, kad man nepatinka šis forumo stilius. SORRY | |
|
| |
Andrea Rachell Mokinys
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-08-31, 12:38 | |
| Ouu, bšk pavėluotai, bet. Minusas keliauja Klaudijai, dėl mūsų pykčių. Pliusas keliauja kaip visada - Alisai | |
|
| |
Alisa Faun Mokinys
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-09-02, 18:36 | |
| Pliusas kaip ir praeitą kartą -Andreai O minusas.. na Klaudijai, nes neaktyvina forumo. | |
|
| |
Rokas Sviper Mokinys
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-09-03, 18:10 | |
| + Jamisonui, nes sukūrė temą pliusai minusai - Klaudijai ( dabar ji visa raudonuoja tuoj gausiu įspėjima ir bus banas keturiem mėn), nes jai nepatinka mano išsišokimai. | |
|
| |
Klaudija Blūstorm Mokyklos Direktorė
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-09-04, 11:10 | |
| Pasakysiu savo tvirtą nuomonę. Rokai, gal bijai? Nejaugi visų neužkniso jo pasipūtimas. Tu mokytojas, ir? Andrėja, pati pradėjai. Išmečiau tave iš administratorių tik dėl to, jod dvi savaites nesugebėjai prisijungti prie forumo ir net nepaaiškinai kodėl. O po to pasakei, kad man šisa forumas neberūpi: turiu savo. Pliusas - Jamisonui. Minusas - Andrėjai su Roku. | |
|
| |
Stiles Blackmoon Mokinys
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-09-04, 12:14 | |
| Pliusas Klaudijai. Aš sutinku su juos nuomone. Minusas Rokui, Andrėjai, Jamison, Alisai. Nepatinka jums? Tai pasiūlykit Klaudijai ką patobulinti ir panašiai. Šiaip aš net nesugebėčiau sukurti forumo. Tad, manau, po daugelio laiko forumas netgi bus geresnis nei dabar. Tad geriau stenkitės padėti jai kuo galėdami. Gal greičiau viskas geriau atrodys | |
|
| |
Andrea Rachell Mokinys
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-09-04, 12:31 | |
| Amm, noriu truputuką išsitaisyt.
+ Alisai. - Tiek to, Jamiui. Klaudija, paaiškinimą rasi kitoje temoj. O ką man reikėjo sakyt? Kad man rūpi, kai pasakei " Mieloji, pradedu galvoti, kad visus padarysiu mokiniais ir pasidarysiu mokytojų profilius tada visi tiesiog mokysis."? Nežinau, nežinau. Čia viskas, dabar tiesiog atsijungiu iš šito konflikto.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) 2016-09-04, 16:18 | |
| Prašome nesipykti, nes visus minusiukus kaip man anuliuosiu! Juk mes turime tik vieną Klaudiją-vieną ir vienintelę, taigi neturite jokio preteksto ant jos pykti...
Na, gal už tokį jūsų ,,darbelį" (tikiuosi, kad nesupyksite) Pliusų lyderė bus KLAUDIJA BLŪSTROM. Nežinau kodėl, bet visi jūs pradėjot ant jos žiauriai varyti. Ir dar- šįkart minusų rezultatų nebus, paliksiu juos kitam mėnesiui.
P.S Labai prašau jūsų pasakyti nuomonę, apie SAVAITINĮ pliusų ir minusų kokursą FLOD'O KAMBARYJE.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) | |
| |
|
| |
| Pliusai ir Minusai (rugsėjo mėn.) | |
|